P
Over ons

iiyama is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van computer monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van iiyama producten.

Consequente ontwikkeling van producten van hoge kwaliteit

Ons succes hebben we bereikt door de consequente ontwikkeling aan kwaliteit van het product en vervolgens deze aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Vanaf de eerste dag lag de nadruk niet op massaproductie, maar om het menselijke element in alle stadia van het productieproces toe te passen. Deze filosofie staan nog steeds centraal bij alles wat iiyama creëert en onze product ontwikkeling is gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijkheid.

Gebruikmaken van de meest up-to-date technologie is inmiddels ook een essentieel onderdeel van ons productieproces en de geconsolideerde inkoop heeft ervoor gezorgd dat we onze concurrentiepositie zonder verlies aan kwaliteit of functies behouden.

Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe iiyama producten. Nieuwe producten worden niet eerder geïntroduceerd, voordat we er zeker van zijn dat ze een reëel voordeel bieden voor de gebruiker en passen in onze prijs/prestatie beleid.

MCJ co ltd. - genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange (Code: 6670) - is 100% aandeelhouder van iiyama.

CEO van iiyama Corporation - Shinji Takeichi

iiyama International
Wijkermeerstraat 8
2131 HA Hoofddorp
The Netherlands
www.iiyama.nl
iiyama Japan (HQ)
Kanda TKM Building 2F
15 Kandakonya-cho, Chiyoda-ku
Tokyo 101-0035
Japan
www.iiyama.co.jp
iiyama Deutschland GmbH
Werner-von-Siemens Str. 4
85296 Rohrbach / Ilm
Germany
www.iiyama.de
iiyama Polska Sp. z o.o.
ul. Nowohucka 1
54-617 Wrocław
Poland
www.iiyama.pl

C
Contactgegevens

Stuur uw berichtiiyama International Corporate Headquarters

Wijkermeerstraat 8
2131 HA Hoofddorp
The Netherlands
phone: +31 204460404

www.iiyama.com

 • iiyama Japan (HQ)

  Otemachi PLACE East Tower 6F,
  2-3-2, Otemachi, Chiyoda-ku,
  Tokyo 100-0004
  Japan

  phone:+81-(0)3-6739-3811
  fax:+81-(0)3-6739-3821

  www.iiyama.co.jp

 • iiyama Deutschland GmbH

  Zeppelinstraße 2
  85375 Neufahrn bei Freising
  Germany

  phone: +49 (0)8165 92 40 30
  fax: +49 (0)8165 92 40 30 40
  info.de@iiyama.com

  www.iiyama.de

 • iiyama Polska Sp. z o.o.

  ul. Nowohucka 1
  54-617 Wrocław
  Poland

  phone: 0 71 330 51 81
  fax: 71 - 33 05 180
  info@iiyama.pl

  www.iiyama.pl

 • iiyama Japan (Nagano office)

  Mouse Computer Co., Ltd, iiyama Department
  357-6, Kijima, iiyama city, Nagano pref, 389-2234 Japan

 • iiyama Taiwan

  iiyama Benelux B.V. Taiwan Office
  7F., No.189, Sec. 3, Minquan E. Rd., Songshan Dist., Taipei City 10541, Taiwan (R.O.C.)

 • iiyama France Showroom

  64-70, rue Rouget de Lisle
  92150 SURESNES  For appointments, please contact sales.fr@iiyama.com

 • iiyama UK Showroom

  Connection
  31 Great Sutton Street
  London
  ECIV ONA

  For appointments, please contact sales.uk@iiyama.com

§
Juridische mededeling

Deze juridische kennisgeving is van toepassing op de volledige inhoud van de iiyama-website onder de domeinnaam iiyama.com en alle andere websites die door iiyama worden beheerd. Lees deze kennisgeving zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt. Het gebruik van onze website geeft aan dat u deze kennisgeving accepteert. Gebruik onze website niet als u deze kennisgeving niet accepteert. De inhoud van deze juridische mededeling kan te allen tijde door iiyama worden gewijzigd. Alle wijzigingen zijn van kracht na plaatsing.

Onze website bevat informatie (waaronder broncode, tekst, afbeeldingen, downloads) beschermd door eigendomsrechten die eigendom zijn van ons of onze licentiegevers. Reproductie, verzending en wijziging van informatie gedownload van www.iiyama.com is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Geen van de informatie op deze site mag op enigerlei wijze worden gekopieerd, verspreid of verzonden voor commercieel gebruik zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Alle materialen op deze site zijn uitsluitend bedoeld voor legale doeleinden. We behouden het volledige eigendom van en de intellectuele eigendomsrechten op al het materiaal dat van deze site is gedownload.

Raadpleeg ons Privacy Beleid voor informatie over het gebruik van uw persoonlijke informatie en cookies die op onze website worden gebruikt.

Links naar websites van derden op onze website zijn uitsluitend bedoeld voor uw gemak. Als u deze links gebruikt, verlaat u onze website en doet u dit geheel op eigen risico. We hebben geen controle over deze websites en zijn daarom niet verantwoordelijk voor hun inhoud of beschikbaarheid. Ook al het materiaal dat is gedownload of anderszins is verkregen via het gebruik van de iiyama-website, gebeurt naar eigen discretie en risico. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of verlies van gegevens als gevolg van het downloaden van dergelijk materiaal.

De informatie op deze site kan onvolledig zijn en fouten bevatten, omdat ze alleen ter informatie dienen en niet wettelijk bindend zijn. iiyama behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in een deel of de gehele website en is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.

We garanderen, representeren of rechtvaardigen niet dat uw gebruik van onze website ononderbroken of foutloos zal zijn. We proberen ervoor te zorgen dat onze website 24 uur per dag beschikbaar is, maar de toegang tot onze website kan tijdelijk en zonder kennisgeving worden opgeschort in het geval van systeemstoring, onderhoud, reparatie of om een andere reden buiten onze controle.