G-Master™ - Ontketen je game

De iiyama G-Master™ #monitors4gamers waren bedoeld om echte hardcore gamers het concurrentievoordeel te geven dat ze nodig hebben om hun volledige gaming potentieel te benutten. In alle stadia; concept, ontwerp en ontwikkeling én verpakt met de juiste specificaties, zijn ze dé ultieme partners in de strijd.

De iiyama G-Master™ #monitors4gamers vertegenwoordigen vier verschillende clans. Kies Red Eagle™ om je aan te sluiten bij het professionele team, met een combinatie van de snelste reactietijd en een verversingssnelheid van 144 of 165Hz. Om in het spel te stappen ga je voor de Black Hawk™ met een aantrekkelijke verversingssnelheid van 75Hz. Met de WQHD, 1ms @75Hz Silver Crow™ betreed je een nieuwe dimensie van gamen. De 240Hz Gold Phoenix™ met 0.4ms MPRT is de ultieme keuze voor de doorgewinterde competitieve gamers, zodat ze hun gaming skills volledig kunnen benutten.

Alle G-Master™ #monitors4gamers ondersteunen Adaptive Sync-technologie.

Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.

Red Eagle

Red Eagle™ - join the PRO squad

De Red Eagle is een echte game changer die ware gamers het concurrentievoordeel geeft dat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Met een zinderende responstijd zorgt hij voor een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen afbeeldingen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: RTS, FPS, MOBA en MMO - kies Red Eagle en plaats jezelf bovenaan de voedselketen van de gaming-gemeenschap.

Red Eagle Curved

Red Eagle Curved™ - join the PRO squad

Betreed het volgende niveau van visuele pracht met de Red Eagle Curved monitoren. Ze pronken met een gestroomlijnd, modern ontwerp in combinatie met een kromming die je gezichtsveld omhult en je meeneemt naar het hart van de actie. Of je nu een toegewijde gamer bent die op zoek is naar het ultieme voordeel of een professional die precisie en helderheid vereist bij elke taak, deze monitoren zijn vervaardigd om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te
overtreffen.

Black Hawk

Black Hawk™ - Get in the game

De Black Hawk kan Full HD-beelden weergeven met 75Hz en is de perfecte partner tijdens je gaming-avonturen. Gewapend met de Black Tuner-functie en Adaptive Sync-technologie met een verbluffende responstijd, garandeert de Black Hawk dat je zelfs in de schaduwrijke schermgebieden elk klein detail zult zien en in een oogwenk op de veranderende situatie kunt reageren.

Gold Phoenix

Gold Phoenix™ -

Vergelijk de clans

Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.

 
Beschikbare maten (")
Paneel
Verversingssnelheid
Adaptive Sync
Voor gedefinieerde en aangepaste spelmodi
Black Tuner
Ontwerp
Red Eagle™
24, 24.5, 27, 32, 34
TN Full HD/WQHD
Fast IPS Full HD/WQHD
IPS UWQHD
VA Full HD/WQHD/UWQHD
144Hz/165Hz
ja
ja
ja
hoogte verstelbare voet, slim lijn
Red Eagle Curved™
27, 34
VA 1500R
FullHD/WQHD/UWQHD
144Hz / 165Hz / 180Hz
ja (FreeSync/ FreeSync Premium Pro)
ja
ja
met en zonder hoogte verstelbare voet,
slim lijn
Black Hawk™
22, 24.5, 27
TN Full HD
IPS Full HD
IPS WQHD
75Hz
ja
ja
ja
met en zonder hoogte verstelbare voet,
slim lijn
Gold Phoenix™
28
IPS Full HD
240Hz
ja
ja
ja
hoogte verstelbare voet, slim lijn

#monitors4gamers

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama