Welkom in het iiyama klaslokaal

Transformeer uw klaservaring en maak meeslepend, collaboratief en interactief lesgeven mogelijk met iiyama.

Betrek uw leerlingen met interactieve inhoud en laat hun creativiteit de vrije loop met de iiyama LFD-touchscreens. Laten we lesgeven en leren nog leuker maken!

Infrarood Touch-technologie garandeert supersnelle, nauwkeurige, soepele en stabiele interactie met meerdere Touchpunten. De anti-glare coating absorbeert het omgevingslicht en zorgt voor beeldhelderheid vanuit alle hoeken. De AG-coating geeft ook een soepele, vloeiende Touch - belangrijk voor handschrift-/annotatieoefeningen.

Exclusief voor elke (onderwijs)klant, iiyama biedt een volledige 5 jaar gratis vervangingsgarantie op locatie

FLEXIBEL ONDERWIJS

Geen enkele les of lezing is hetzelfde, net zomin als de ruimtes waarin ze worden gehouden. De TE12, TE14 enTE18 INTERACTIVE SERIES bieden totale flexibiliteit en continuïteit met ons assortiment van 55", 65”, 75”, 86”, 98” en 105" formaten, allemaal met dezelfde functies, wat vertrouwen, gebruiksgemak en uniformiteit in alle kamers/lokalen garandeert.

Gebruik onze kamersimulator om u te helpen beslissen welk formaat display geschikt is voor uw klaslokaal, docenten en studenten. Biedt impact, betrokkenheid en duidelijkheid voor alle omgevingen.

65"
4.5m

GEMAKKELIJK LEREN OP AFSTAND

Na de veranderingen die 2020 ons allemaal heeft gebracht, hebben we een geheel NIEUW assortiment gelanceerd om de kloof tussen het fysieke klaslokaal en hybride thuisstudie te overbruggen en organisaties te helpen de onderwijscontinuïteit te waarborgen...

We kunnen misschien niet altijd samen zijn, maar we kunnen altijd samen leren en delen. De nieuwe reeks Unified Communication-producten combineert zicht met geluid en omvat een reeks van vijf webcams en twee luidsprekers, geschikt voor verschillende omgevingen. Door een "persoonlijke" vergaderervaring te garanderen, en in combinatie met de iiyama-schermen, zullen deze UC-oplossingen een compleet oplossingspakket bieden en de samenwerking in de gedigitaliseerde wereld verbeteren.


Klik hier voor meer informatie.

STAND-ALONE OPLOSSING

Creëer een krachtige, volledig ingebouwde oplossing door de Slot PC toe te voegen aan een van de displays uit de INTERAKTIVE SERIES TE12, TE14 enTE18 en ontgrendel het potentieel van de Windows 10 IoT Enterprise-versie die ongeëvenaarde beheerbaarheid en beveiliging biedt aan IoT-oplossingen.

Upload uw favoriete onderwijs-softwarelicenties en blijf alle prachtige Touch gerelateerde applicaties gebruiken die u vindt in Office-applicaties, zoals onder anderen PowerPoint, Word, One Note, Excel, Interactive Whiteboard en 3D Paint.

ILFD MONTAGEMOGELIJKHEDEN

We weten dat onderwijsruimtes totaal verschillend kunnen zijn, elk klaslokaal is anders. Ook kunnen de behoeften van studenten en docenten verschillen, dus flexibiliteit van de hoogte van de interactieve touchscreen in uw klaslokaal is uiterst belangrijk.

De montagemogelijkheden van iiyama bieden totale flexibiliteit voor uw gebruikers en voor uw ruimtes. Kies voor een elektrische hoogteverstelling voor soepel en stil aanpasbaar gebruik van vaste installaties. Als mobiliteit van technologie de sleutel is tot uw gebouw, dan is de vloerlift op wielen waarschijnlijk de perfecte oplossing voor een veelzijdige manier van werken.


Klik hier om alle iiyama accessoires voor grootformaat schermen te zien.

ONDERSTEUN DE DOCENTEN

Met een interactief scherm zijn docenten sterker in de klas. Het geeft direct toegang tot een enorme en meer gevarieerde keuze aan leermiddelen en methoden, terwijl de eenvoud en betrouwbaarheid van de oplossing het gemakkelijker dan ooit maken om met het beeldscherm te werken.

Docenten en studenten kunnen hun apparaten (laptop, PC of tablet) ook probleemloos aansluiten op het interactieve scherm, waardoor ze meer tijd hebben om als klas samen te werken.

De docent kan ook in privacy aan toekomstige lessen werken, door een eigen apparaat te verbinden met het scherm en met elke iiyama desktopmonitor uit ons assortiment.

Klik hier om desktopmonitoren met samenwerkingssoftware/ compatibiliteit te bekijken.

VERBETER TEAMWORK EN PARTICIPATIE

Met een sterke focus op teamwork en deelname aan de lesplannen van vandaag, stimuleren interactieve grootformaat schermen de ontwikkeling van de samenwerkingsvaardigheden van leerlingen en bieden ze flexibiliteit in hun gezamenlijke aanpak van projecten.

Met de software op deinteractieve displays kunnen docenten en leerlingen samenwerken aan lesmateriaal. Het maakt moeiteloos inhoud en lesnotities delen mogelijk, waardoor het voor de leerlingen gemakkelijker wordt om het materiaal te reproduceren. Leerlingen kunnen hun werk ook op het scherm met de klas delen en feedback krijgen, waardoor de betrokkenheid bij het leerproces wordt vergroot en het zelfvertrouwen en de deelname van de leerlingen toeneemt.

* niet alle functies zijn beschikbaar op alle modellen

HET VERSCHIL TUSSEN GROOTFORMAAT SCHERMEN EN PROJECTOREN

Eén interactief scherm kan meerdere apparaten vervangen die al in het klaslokaal aanwezig zijn, zoals het schoolbord/whiteboard, flip-over, een projector en zelfs een PC of laptop. Eén apparaat dat alles kan overnemen zal uw AV-management vereenvoudigen en de onderhoudskosten verlagen, aangezien er minder apparaten zullen zijn om te onderhouden, én er hoeven geen lampen meer vervangen te worden!

Grootformaat scherm

  • hoge helderheid en rijke kleuren, niet beïnvloed door omgevingslichtgeen vervorming en geen schaduwstille werkingminimaal 40.000 uurmakkelijke installatie

Projector

  • beeldhelderheid sterk afhankelijk van omgevingsomstandighedenvervormingen en schaduwenkan luidruchtig zijnvervanging na 2.000 tot 5.000 uurcomplexe installatie en kostbaar onderhoud

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama