Controle over uw digital signage met iiSignage en de iiyama LE40, LH42 and LH52 SERIE schermen.

iiSignage is de gratis content management-software van iiyama, die standaard wordt geleverd bij ieder professioneel grootformaat Digital-Signage scherm van de 40 serie (LExx40UHS) en 42 serie (LHxx42UHS).

Met iiSignage kunt u gemakkelijk uw eigen digital signage- inhoud creëren, publiceren en beheren.

Gebruik inhoud zoals video's en widgets om binnen enkele minuten zeer impactvolle advertenties te maken en selecteer de beste tijd en plaats om uw inhoud weer te geven en uw doelgroep te bereiken.

U heeft de controle!

Key Features

Creëer uw eigen professionele inhoud in een handomdraai

U maakt eenvoudig en snel signage-advertenties met iiSignage.

Gebruik één van de beschikbare gratis sjablonen om uw advertenties op te bouwen of u kunt uw eigen advertenties helemaal zelf maken en ontwerpen.

Het is ook mogelijk om, wanneer u met een creatief bureau werkt, advertenties of aangepaste ontwerpen te importeren die u zelf in iiSignage kunt bewerken.

Wees creatief en val op

Of u nu één van de sjablonen gebruikt of uw eigen ontwerpen maakt, het is ook mogelijk om content zoals video's, bewegende beelden of lopende tekstbalken aan uw advertenties toe te voegen voor maximale impact.

Het is zelfs mogelijk om web-widgets te gebruiken om real- time informatie zoals een weerbericht in uw advertentie weer te geven.

Met iiSignage heeft u de vrijheid om creatief te worden en uw advertenties te maken zoals u dat wilt.

Plan, publiceer en beheer uw inhoud op verschillende apparaten

Digital Signage is meer dan alleen het creëren van visueel aantrekkelijke inhoud. Het zorgt er ook voor dat uw berichten op tijd aan de juiste doelgroep worden getoond. Met iiSignage kunt u de beste tijd en plaats selecteren om uw inhoud weer te geven en uw doelgroep te bereiken.

Schermen kunnen worden toegevoegd aan afzonderlijke groepen - maximaal 10 - en elke groep kan zijn eigen afspeellijst en uurrooster hebben; zodat berichten kunnen worden aangepast per locatie, apparaat en tijd.

iiSignage kan ook de status van alle aangesloten beeldschermen controleren en u in staat stellen belangrijk nieuws en meldingen tegelijkertijd naar alle beeldschermen te sturen.

Het is zelfs mogelijk om een back-up van uw inhoud en planning te maken en te herstellen in geval van een computerstoring.

Hoe het werkt

iiSignage is gratis te gebruiken bij de aankoop van een iiyama display uit de LE40(UHS), LH42 of LH52 SERIE. U kunt de iiSignage-software rechtstreeks downloaden van iiyama.com/iiSignage of via de productpagina van uw display.
Alle iiyama 4K LE40 SERIE (LExx40UHS), LH42 SERIE (LHxx42UHS) en LH52 SERIE (LHxx52UHS) displays zijn voorzien van de juiste software om ervoor te zorgen dat uw schermen worden herkend en de iiSignage-inhoud kan worden gepubliceerd en gepland via de iiSignage-software. Het is niet nodig om extra software te downloaden en te installeren.
Om met iiSignage te werken, moet de PC of notebook zijn verbonden met hetzelfde (LAN / WiFi) netwerk als de schermen.

Downloads