When we say

we’re proud because iiyama ultimately means over 25 million of different stories. Your stories of connecting with the world. Scroll below to see how, together, we make these connections happen.

iiyama | Hoe werkt het?

Lees meer over hoe iiyama-technologie uw werk en leven kan vereenvoudigen.

A window to your world door iiyama

Ontdek deze korte videoserie waarin verhalen worden gedeeld van mensen die verbinding maken met en interactie hebben met de wereld via de ultieme interface van onze tijd: een beeldscherm.

Als u het gevoel heeft dat u een interessant verhaal te delen heeft en graag opgenomen wilt worden in de serie "A window to your world", stuur dan een e-mail naar marketing@iiyama.com met "A window to your world" als onderwerp en leg in het kort uit hoe u verbinding maakt met de wereld met behulp van uw iiyama-monitor.

#withiiyama - Case Studies

Bekijk hoe iiyama-schermen, dankzij onze partners, een verschil maken in allerlei soorten omgevingen.

iiyama | TE04 SERIE

Ontdek hoe de TE04-SERIE van iiyama alle onderwijs-, trainings- en presentatieomgevingen in staat stelt om naadloos boeiende inhoud en samenwerkingstools te leveren.

iiyama | Productintroducties

Als we iiyama zeggen, zijn we trots omdat iiyama uiteindelijk meer dan 25 miljoen verschillende verhalen betekent. Jullie verhalen over verbinding met de wereld. En wat is uw verhaal?

iiyama | Professionele oplossingen

iiyama Large Format Displays en touchscreen-oplossingen hebben alles te maken met het helpen van bedrijven om hun boodschap over te brengen aan hun partners en klanten. #withiiyama it's easy. Ontdek meer.

iiyama | desktop-monitoren

De desktopmonitoren van iiyama begeleiden u thuis en op het werk en beschikken over technologieën om u comfortabel aan uw bureau te houden. Bekijk de video's en #findyourmonitor.