Het laatste nieuws

27.07.2023

iiyama TE14 SERIE Interactieve Displays: Versterking van de Samenwerking in het Onderwijs en het Bedrijfsleven

iiyama lanceert de TE14 SERIE, een nieuwe reeks zeer veelzijdige interactieve displays die ontworpen zijn om samenwerking in onderwijs- en bedrijfsomgevingen te revolutioneren.

Juni 2023 - De nieuwe TE14 SERIE interactieve displays van iiyama, verkrijgbaar in formaten variërend van 65" tot en met 86", bieden hybride interactieve oplossingen op het Android-platform en optionele Windows Slot PC (OPS). Ze zijn ontworpen om docenten en ondernemers te inspireren en te ondersteunen, in alle stadia van hun groei.

Alle TE14 SERIE displays worden geleverd met vooraf geïnstalleerde iiWARE 11 (Android 13 OS). Dit nieuwe besturingssysteem biedt gebruikersprofielen voor eenvoudige aanmelding en toegang tot uw eigen op maat gemaakte menu en Cloud Drives, waardoor de TE14 SERIE displays zeer gepersonaliseerde apparaten zijn die zorgen voor een op maat gemaakte ervaring voor elke gebruiker binnen een drukke hybride omgeving voor meerdere gebruikers.

Om samenwerking met externe teams te bevorderen en lessen om te zetten in eenvoudige, snelle en naadloze interactieve sessies, kan de iiyama Share app tot 9 apparaten tegelijkertijd verbinden met de display en ondersteunt AirPlay, Chromecast en Miracast. Gebruikers kunnen eenvoudig inhoud via WiFi delen, streamen en bewerken vanaf hun persoonlijke apparaat naar een TE14 SERIE display en vice versa.

De TE14 SERIE interactieve displays beschikken over een hoogwaardige, ingebouwde 8-Array Microfoon en krachtige Dual Directional Speakers. Deze audio-extensies zorgen voor optimale conferentieconfiguraties en leveren kristalhelder geluid. De Touch-sensor met een framesnelheid van 500Hz zet een nieuwe standaard voor Touch respons, met de soepelste en snelste prestaties ooit vertoond. Geavanceerde Touch functies zoals Dual Palm Rejection filteren onbedoelde tikken uit en negeren deze, en antibacteriële pennen zorgen voor veiligheid en hygiëne in omgevingen met meerdere gebruikers. Gebruikers kunnen hun notities en on-screen inhoud handig opslaan op een USB-apparaat, het interne geheugen van 64GB of een geselecteerde cloud drive.

De nieuwe 4K-interface met PureTouch-IR+ biedt 50 Touchpunten en een nauwkeurigheid van 1mm, waardoor soepele en snelle annotaties mogelijk zijn, terwijl de voor geïnstalleerde Note-app ondernemers in staat stelt multimedia-inhoud en ideeën te visualiseren en te presenteren.

Met de optionele Windows Slot PC (OPS) kunnen gebruikers de volledige controle, beveiliging en flexibiliteit van Windows ontgrendelen, inclusief het volledige Microsoft-ecosysteem. Functies zoals schermvergrendeling en USB-wachtwoordbeveiliging zorgen voor gebruikersveiligheid en de nieuwe Clean app wist alle gegevens en wachtwoorden die zijn gebruikt om het hoogste niveau van gegevens privacy te garanderen.

Bovendien maakt de USB-C-aansluiting het voor gebruikers mogelijk om via één poort verbinding te maken met de nieuwste video-, audio- en Touch signalen, wat zorgt voor een schonere en eenvoudigere werkomgeving. En het kan zelfs hun apparaat opladen met 100W stroomlevering.

Verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 65", 75" en 86".

Ga voor meer informatie over de TE14 SERIE en ons volledige assortiment interactieve displays naar onze website: www.iiyama.com 

Models

TE6514MIS-B1AG

TE7514MIS-B1AG

TE8614MIS-B1AG

Diagonaal

65” (163.9cm)

75” (189.3cm)

86” (217.4cm)

Touch Glas

Anti-Gloss behandeling, Anti-Glare glas, Mat gepolijst oppervlak, Ultra smooth schrijven, Zero Air-Gap

Resolutie

3840x2160 (4K UHD)

Paneelhelderheid

435cd/m²

Bedrijfstijd

24/7

Touch technologie

PureTouch-IR+, 50 Touchpunten, 10pt Schrijven

Video IN

HDMI x4 (2.0), DisplayPort x1 (2.1), USB-C x2 (3.1, 1x voorkant: 100W PD, 1x achterkant: 15W PD, Touch, DP 1.2 Alt mode)

Video OUT

HDMI x1 (2.0, Multi-Screen Display (MSD)), USB-C x1 (3.1, Multi-Screen Display (MSD), 5W PD, Touch, DP 1.2 Alt mode)

Audio

Speakers 2x 18W (naar boven gericht), 2x 8W (naar voren gericht)

Microfoon

8-Array (8m spraakopname, naar voren gericht

Kenmerken

iiWare 11 (Android 13 OS), iiyama DMS (Device Management System), voorgeïnstalleerde apps iiyama Share & EShare, WiFi-module slot (OWM002), OPS PC Slot, 4 duale-functie Touch-pennen (Antibacterieel), Omgevingslichtsensor, ECO-instellingen, Montagebeugel voor NUC, Montagebeugel voor webcam, Ingebouwde 8-Array Microfoon met 8m spraakopname