Het laatste nieuws

02.03.2023

PSCo vernieuwt de verhuurvloot met interactieve displays van iiyama

PSCo heeft vandaag een substantiële investering aangekondigd in de nieuwste reeks interactieve displays van iiyama, een toonaangevende fabrikant van grootformaat displays en touchscreen-oplossingen.

PSCo Rental heeft geïnvesteerd in een volledig assortiment iiyama ProLite PCAP (projective capacitive) touchscreens met formaten van 32” tot 65” van het vlaggenschip TF39 SERIE Touch professional iLFD, dat een aanvulling vormt op het assortiment touch gevoelige schermen tot 86”.

iiyama heeft zichzelf gevestigd als de go-to fabrikant voor verhuurtoepassingen met uitstekende technologie in een prijs-prestatiepakket. PSCo bedient al meer dan acht jaar zowel infrarood- als capacitive touchscreens van iiyama en de betrouwbaarheid en prestaties van de producten hebben de test van handelsverhuur doorstaan.

Alle beeldschermen in de TF39 SERIE Touch zijn voorzien van edge-to-edge gehard, krasbestendig en anti-glare glas met gelijkmatige randafmetingen, waardoor ze perfect zijn voor verhuurtoepassingen. De capacitive technologie maakt gebruik in elke richting mogelijk en de IPS-paneeltechnologie levert uitzonderlijke kleuren met brede kijkhoeken, waardoor ze extreem veelzijdig zijn voor alle soorten live-evenementen.

Na COVID is er een duidelijke terugkeer naar 'hands-on' met behulp van technologie, vooral in de tentoonstellings-/expomarkten. Bovendien, met de groei in gaming en VR/AR, is het gebruik van touchscreens om meeslepende ervaringen aan te vullen en te verbeteren een snelgroeiende markt.

Tom Allott, vermogensbeheerder, PSCo, licht toe:

“PSCo is verheugd om te investeren in de Professional Displays range van interactieve panelen van iiyama, onze eerste investering sinds 2005. Na de pandemie hebben we een grote vraag gezien van onze handelsverhuurpartners naar de nieuwste touchscreens, en we zijn blij dat we kunnen onze klanten helpen om weer aan de slag te gaan met de nieuwste en beste technologieën.”

Lewis Clifford, verkoopmanager, iiyama International, licht toe:

“We hebben een langdurige samenwerking met PSCo, onderdeel van de Midwich Group, onze belangrijkste distributiepartner van interactieve displays in het VK en Ierland. Het is een fantastisch keurmerk voor onze producten dat PSCo heeft gekozen om te investeren in iiyama Professional Displays om hun klanten de komende jaren te ondersteunen.”

Bel voor vragen het PSCo-verhuurteam op 01344 592 222 of stuur een e-mail naar enquiries@psco.co.uk.