Het laatste nieuws

15.11.2020

iiyama introduceerd twee nieuwe G-Masters Red Eagle #monitors4gamers: een 24’’ GB2470HSU en een 27’’ GB2770HSU

iiyama breidt hun G-Master-portfolio uit met twee nieuwe Red Eagle-monitoren - de 24'' GB2470HSU en de 27'' GB2770HSU - beide met een verbluffende reactietijd van 0,8ms en een verversingssnelheid van 165Hz.

De nieuwe G-Masters #monitors4gamers, versterkt door een nieuw type IPS - Fast IPS-paneeltechnologie, garanderen niet alleen betrouwbaarheid en levendige slagveldscènes die worden weergegeven met een uitstekende kleurnauwkeurigheid, maar ze bieden ook een voortreffelijke reactietijd van 0,8ms MPRT (Moving Picture Response Time).

Zowel de 24" GB2470HSU als de 27" GB2770HSU hebben een Full HD-resolutie. Ze bieden FreeSync™ Premium-ondersteuning, wat betekent dat de verticale vernieuwingsfrequentie van de monitoren dynamisch wordt aangepast aan de framesnelheid van de grafische kaart, waardoor kraak- of stotterproblemen vrijwel volledig worden geëlimineerd. De lage framerate-compensatie verwijdert effectief de grens van de minimale vernieuwingsfrequentie.

Om de zichtbaarheid in schaduwrijke gebieden te verbeteren kunnen gebruikers de Black Tuner-functie inschakelen om de kijkprestaties te optimaliseren en de vijand eerder te herkennen. Of je nu First Person Shooter of Strategie gebruikt, vooraf gedefinieerde en aangepaste spelmodi zijn beschikbaar via het menu op het scherm en maken het gemakkelijk om de scherminstellingen aan te passen naar de persoonlijke voorkeuren van een individu.

De nieuwe Red Eagles zijn uitgerust met HDMI- en DisplayPort-ingangen. Ze hebben ook een hoofdtelefoonaansluiting en een USB-hub met oplaadfunctie. De Flicker Free en Blue Light Reducer- technologieën verminderen de belasting van de ogen na urenlang voor het scherm door te brengen.

Met een in hoogte verstelbare voet, voorzien van kantel- en pivot (rotatie) mogelijkheden, helpen de G-Masters je om een gezonde lichaamshouding aan te nemen en het comfort te bevorderen tijdens marathon-gamesessies.

Model

G-Master GB2770HSU-B1 Red Eagle

G-Master GB2470HSU-B1 Red Eagle

Beelddiagonaal

27", 68.6cm

23.8’’, 60.5cm

Reactietijd & Freq.

0.8ms MPRT, 48~165Hz, FreeSync™ Premium

Paneel en resolutie

Fast IPS, Full HD 1920 x 1080 @165Hz (DisplayPort)

Hoogte verstelbaar

  • 13cm

Signaalingangen

HDMI, DisplayPort, 2x 2.0 USB DC5V, 500mA

Kenmerken

OverDrive, Black Tuner, Blue Light Reducer, Voorgedefinieerde Gaming Modes, HDR ready, LFC (low framerate compensation)

Audio/ Overig

2x 2W luidsprekers, hoofdtelefoon aansluiting