02.11.2020

Eén alles besturende dock: de 24-inch ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C-dock is nu beschikbaar

Eén alles besturende dock: de 24-inch ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C-dock is nu beschikbaar

November 2020 - iiyama kondigt de release aan van een nieuwe desktopmonitor, de ProLite XUB2492HSN-B1 met een USB-C-dock voor praktische bruikbaarheid en gebruikerscomfort.

Uitgerust met een USB-C-dock, kan de XUB2492HSN met slechts één kabel worden aangesloten op uw laptop voor stroom- en datatransmissie; voed USB-data en laad tegelijkertijd uw laptop op. Als de monitor is verbonden met het internet via de RJ45 LAN aansluiting wordt uw laptop ook automatisch verbonden met het (bedrijfs-) netwerk. Deze oplossing houdt uw bureau georganiseerd en bespaart een hoop gedoe met het ontkoppelen of aansluiten van talloze kabels wanneer u uw laptop wil verbinden met de monitor. Met de extra usb-poorten kan er ook een muis, toetsenbord of webcam op de monitor worden aangesloten.

De XUB2492HSN is voorzien van IPS-paneeltechnologie die brede kijkhoeken en garandeert natuurlijke, zeer nauwkeurige kleuren. De Blue Light Reducer en Flicker Free technologieën verhogen het visuele comfort en verminderen de negatieve invloed van het blauwe licht op de ogen van de gebruiker. De in hoogte verstelbare voet met draaifunctie maakt rotatie naar beide kanten mogelijk, waardoor de inhoud horizontaal of verticaal kan worden weergegeven. Dit maakt het eenvoudig om multi-monitor opstellingen te maken, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften.

De opstellingen met meerdere monitoren kunnen op twee manieren worden gerealiseerd - met behulp van de USB-C- of DisplayPort-aansluitingen van de laptop. Met de ingeschakeld MST-modus (Multi-Stream Transport), is de maximale Daisy Chain-lengte in de uitbreidingsmodus twee beeldschermen voor de USB-C-verbinding en vier beeldschermen voor de DisplayPort-verbinding.
Deze belangrijke functie maakt het mogelijk om van uw standaard desktopopstelling een multi-monitor oplossing te maken die elke professionele configuratie waardig is.

De ProLite XUB2492HSN is de eerste monitor uit de iiyama 92N serie met een USB-C dock.
In maart 2021 wordt er een 27-inch FHD- (XUB2792HSN) en QHD-versie (XUB2792QSN) geïntroduceerd.

XUB2492HSN

Beeldiagonaal

23.8''/ 60.5cm

Paneel

IPS Paneel Technologie

Resolutie

1920x1080

Contrast

1000:1 typisch

Helderheid

250cd/m² typisch

Reactietijd

4ms

Signaalingangen

1x HDMI, 1x DisplayPort, USB-C

USB-C dock: Stroomvoorziening 65W, DisplayPort-uit, LAN, 2x USB 3.0

Kantelhoel

22° omhoog; 5° omlaag

Rotatie

90°; 45° links; 45° rechts

Hoogte-instelling

130mm

Duurzaamheid

TCO, Energy Efficiency class A+

Terug naar lijst