27.07.2019

iiyama lanceert een 32-inch 4K desktop monitor voor grafisch ontwerpen, CAD/CAM en zakelijk gebruik. 

July 2019 - De ProLite XB3288UHSU-B1 is een 32-inch monitor dat beschikt over een VA-paneel met 4K resolutie en biedt een groot kijkveld met vier keer meer informatie en werkruimte dan een Full HD-scherm. Het is daarom geschikt voor een breed scala van toepassingen waarvoor een bovengemiddeld zichtbaar gebied vereist is, zoals desktop publishing, CAD-/CAM-tekeningen, data-virtualisatie, fotografie en webdesign. Ongelooflijk beeldkwaliteit

De ProLite XB3288UHSU-B1 is een 32-inch LED-scherm met een beeldverhouding van 16: 9. Het scherm beslaat 95% van de NTSC-kleurruimte en biedt zeer gedetailleerde, kleurnauwkeurige en haarscherpe beelden. De monitor heeft een levendige helderheid van 300 cd/m², een contrastverhouding van 3000: 1 en beschikt over HDR-technologie.  De VA-matrix biedt uitzonderlijke kleurprestaties en brede kijkhoeken.

Zorg voor uw ogen

De XB3288UHSU combineerd de blue light reducer functie met een flikkervrij paneel en is hierdoor de ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. De helderheid van het scherm is te regelen door de stroomsterkte aan te passen (DC-dimmen), wat zorgt voor minder belasting en vermoeidheid van uw ogen.

Betere werk ergonomie

Het paneel is uitgerust met drie digitale signaalingangen: 2x HDMI (v. 2.0), 1x DisplayPort (v. 1.2) en 2x USB-HUB. Deze ingangen garanderen de compatibiliteit tussen verschillende apparaten en mediaplatforms; daarnaast is er ook een ingang voor een koptelefoon en leveren de 2x 3W luidsprekers goed kwaliteit geluid.

Een in hoogte verstelbare standaard maakt het gemakkelijk om de schermpositie aan uw voorkeuren aan te passen voor een betere werkhouding. Bovendien elimineert de standaard ook het gedoe met losse kabels door deze te integreren met de arm voor een opgeruimde en stijlvolle werkplek.

De PIP-functie (Picture in Picture) maakt het mogelijk afbeeldingen van twee verschillende signaalbronnen gelijktijdig weer te geven en biedt gebruikers tegelijkertijd twee onafhankelijke (beeld)bewerkruimtes.

XB3288UHSU-B1

Diagonaal

31.5''/ 80 cm

Paneel

VA

Resolution

3840 x 2160 @60Hz (8.3-megapixel 4K UHD)

Contrast

3000:1 typisch

Helderheid

300 cd/m² typisch

Kantelhoek

22° omhoog; 3° omlaag

Draaibare voet

90°; 45° links; 45° rechts

Hoogte-instelling

130mm

Andere kenmerken

Flicker Free, Free Sync, HDR, Blue Light Reducer, PiP

Energie efficiëntie klasse

B

Richtlijnen

CE, TÜV-Bauart, VCCI-B, PSE, Energy Star®, AEC

Meer informatie kunt u vinden op onze officiële website: https://iiyama.com/nl_nl/products/prolite-xb3288uhsu-b1/

Terug naar lijst