Maak een sterke entree

Uw medewerkers, studenten en bezoekers verdienen het allerbeste welkom dat u kunt bieden, het is een kans om een krachtige indruk te maken zonder een woord te zeggen.

Eerste indrukken zijn belangrijk en het belang van digitale informatie, bewegwijzering, inlogpunten voor bezoekers en veiligheidsinformatie zorgen voor een veilige omgeving waarin al uw bezoekers en vaste gebruikers met vertrouwen kunnen navigeren door de faciliteiten van uw school, hogeschool of universiteit.

Android OS maakt het gemakkelijk om beeldschermen aan te passen door er rechtstreeks applicaties op te installeren. Met de Intel® SDM-sleuf kunt u schaalbare alles-in-één projecten maken. Het ingebouwde Nsign platform geeft het WOW-effect op een intuïtief cloud platform om uw content eenvoudig te beheren, in te plannen en af te leveren.

42 SERIE DIGITAL SIGNAGE DISPLAYS

Geniet van absolute flexibiliteit met uw digital signage in elke ruimte, dankzij onze 42-serie met 43", 50", 55", 65", 75" of 86" displays.

Het slanke ontwerp en het levendige 500cd/m2 heldere paneel zorgen voor verbluffende 4K-content. De mogelijkheid om ze in landscape of portrait oriëntatie te plaatsen, betekent dat u het meeste uit elke ruimte kunt halen om uw berichten, advertenties, video's en veiligheidsinformatie aan uw publiek over te brengen.

NSIGN VOOR EEN WOW-EFFECT

Nsign is het meest intuïtieve, schaalbare slimme digital signage-platform.

Het uploaden en beheren van uw digitale inhoud was nog nooit zo eenvoudig. Upload uw inhoud via uw pc, URL, Pixabay of Dropbox, maak uw eigen afspeellijsten, plan ze in wanneer het u uitkomt en beheer ze in handige mappen. U kunt zelfs al uw spelers bijhouden, dus vergeet niet om er een toe te wijzen aan elke inhoud in uw afspeellijst. 

LEER MEER

INTERACTIEVE TOUCHSCREEN-TOTEMS

Met de toegenomen behoefte om het inloggen van bezoekers te automatiseren of eenvoudige bewegwijzering rond een ontmoedigende Campus, zorgen iiyama Touchscreens voor intuïtief gebruiksgemak in een slank maar robuust ontwerp om de ontberingen van openbaar gebruik te weerstaan.

Onze edge-to-edge touchscreens met glazen voorkant bootsen de ervaring na die we allemaal genieten van onze tablets en telefoons, dus de gebruikerservaring van onze 15-serieen 39-serie touchscreens zijn de perfecte keuze voor informatiebalies of een integraal onderdeel van uw kioskoplossing.

PERSOONLIJK WELKOM IN EEN DIGITALE WERELD

Een receptie is het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers. In dit digitale tijdperk wordt bijna elk facet van het leven geassocieerd met digitale informatie die menselijke emoties en denkprocessen beïnvloedt. Daarachter staan mensen, net als u en ik. De meest elementaire eisen zijn hetzelfde gebleven, we willen allemaal vriendelijk ontvangen worden.

Door iiyama-desktops te gebruiken, kunt u het beste van twee werelden, menselijk contact en digital signage, verbinden. Het personeel kan de desktops probleemloos aansluiten op de digital signage-displays, waardoor connectiviteitsproblemen worden bespaard en efficiëntie wordt geboden terwijl de inhoud op meerdere signage-displays gemakkelijk wordt bijgewerkt.

Klik hier om desktopmonitoren met samenwerkingssoftware/compatibiliteit te bekijken.

VERGADERZALEN (BOEKINGSSYSTEEM)

De beschikbaarheid van klaslokalen en vergaderruimtes is essentieel.

Om het gebruik van de ruimte te coördineren, is het belangrijk om een beheersysteem voor vergaderruimten te gebruiken, dat zowel intuïtief als effectief is. De iiyama ProLite TW1023ASC-B1P biedt de oplossing, omdat u elke applicatie eenvoudig naar het besturingssysteem kunt sideloaden, waardoor u totale flexibiliteit heeft.

Weet u niet zeker welke monitor u moet kiezen?

Neem contact op met de verkoopafdeling van iiyama